5.Fejezet

Hamarosan lehívták enni, amit a lány nem bánt, mert már amúgy is majd’ kilyukadt a hasa. Az asztalnál bejelentette szüleinek, hogy mostantól a lovardában fog dolgozni gondozóként, és hogy Jestert fogja gondozni.

–          Nagyszerű – felelte Chastity anyja – akkor nekem is lenne egy bejelentenivalóm: Megan felhívott, hogy átjöhet-e hozzád?

–          Hát persze – kiáltott fel lánya – rá is írok sms – ben!

Ezzel a beszélgetésnek vége lett. Tom felment a szobájába, kiakasztotta a Ne zavarj! Táblácskát, majd nekiállt tanulni. Húga is bement a szobájába, bekapcsolta Natasha Bedingfield Pocketful of Sunshine – ját, elővette a telefonját és írta is a rövidítésekkel teli szöveget, amiket udvariatlannak gondolnánk, de a mai világban ez már – már természetes.

Sziaa!Itt vagy??? ?

     Nem sokkal utána jött a válasz:

   Sziaa!Igen itt vagyok megkaptad az üzenetemet?

Persze megkaptam átjöhetsz majd!

VÍÍÍÍÍÍÍ ?

Van mesélnivalóm sok ?

Állattal kapcsolatos sztori?

Mi más? ?

?

Ezzel egy – egy sziával elköszöntek egymástól. A lány letette a mobilját, majd leballagott a lépcsőn.

–          Nos, átjön Megan?- kérdezte Chastity anyukája(akit egyébként Annabelle-nek hívnak).

–          Persze, átjön – felelte mosolyogva a lánya.

A szülők szeretik,ha a gyerek boldog. Tom(akinek picit le volt szívva az agya a tanulástól) és Chastity pedig épp határtalanul boldogok voltak. Sőt, ha van ilyen, Chastity még a határtalannál is határtalanabbul boldogabb. Dolgozhat egy lóval, aki első látásra teljesen elbűvölte. Izgult is, és egy kicsit félt is. Nem először fog lovagolni, már ugratni is megtanult többek között, de egy másik állattal. Jester vajon milyen lesz? Makacs? Esetleg engedékeny? Milliónyi kérdés zakatolt az agyában, de csak holnap kap rá választ. És ott van még Megan is. Ha minden jól megy, beszámolhat neki mindenről. Biztosan megért, hiszen Megan is olyannyira hatalmas állatbarát, mint Chastity. De ezekkel együtt boldog volt. Mindenáron segíteni fog Jesternek, és látni fogja a legjobb barátnőjét. Ez a kettő egyszerre akkora ” boldogság – adagot ” adott a lánynak, hogy a délelőtti szunyókálás ellenére egycsapásra elaludt.