Újra elnézést a hosszúra nyúlt szünetelés miatt, de rengeteg minden történt velem az utóbbi időben. De most igyekszem kárpótolni titeket egy játékkal és egy új történet előzetesével!

Szóval, először az ajánló, amihez a segítségeteket kell kérnem. Mivelhogy nincsen ötletem a címhez. Ez van, írásban jó vagyok (remélem), címben viszont nagyon ergya. Ez a bejegyzés ki lesz rakva a Facebook oldalra is (https://www.facebook.com/veronicastories.eletfuszerei), és az alá a poszt alá írjátok a címötleteteket! Köszi!

És itt is van az ajánló!

Műfaj: sci – fi, ifjúsági

Ajánló: Carol egy teljesen átlagos tizenhat éves lány, leszámítva azt a tényt, hogy szerinte a földkerekség legnagyobb kockája. És ez beigazolódni is látszik, amikor egy nap négy igazi, hús – vér, játékokból érkezett főszereplők csöngetnek a házuk ajtaján. Hamarosan megtudja, hogy a játékkaraktereknek saját világuk is van, ami nagy veszélyben forog. A négy karaktert pedig felderítőknek küldték az emberek világába, hogy megnézzék, alkalmas – e a többi szereplő számára. Carol pedig újonnan megismert barátaival felkerekedik, hogy megakadályozza a karakterek világának pusztulását.

Ennyi lenne az ajánló, remélem, felkeltette az érdeklődéseteket. Hamarosan hozok belőle egy kis részletet, ha kíváncsiak vagytok rá.

 

És akkor jöjjön a játék!

A lényege: kiraktok Facebookon egy külön poszt alá inspiráló képeket, amikhez úgy gondoljátok, lehet írni egy rövidke történetet (tényleg rövidre, legfeljebb három – négy sorosakra számítsatok!), én pedig megírom! Tulajdonképpen ilyen fotókat/festményeket akárhol találni, a legjobb lelőhelyek: Google, Pinterest, Deviantart.

Ennyi lenne, remélem élveztétek a híráradatot, és számítok a segítségetekre! *-*

 

Leave a Reply

Facebook