Szóval, aki még esetleg nem hallott volna róla, hamarosan (na, jó, nem olyan közeli dátum, október 25 – e) magyar nyelven is megjelenik a Harry Potter és az elátkozott gyermek! Ez tulajdonképpen a sorozat nyolcadik része lesz. A következő linken megtaláljátok a regény tartalmát: https://www.libri.hu/konyv/jk_rowling.harry-potter-es-az-elatkozott-gyermek.html?gclid=CjwKEAjw34i_BRDH9fbylbDJw1gSJAAvIFqUj2WG8RLTTw87-4RAnpr3fw3Pho5f9VRevUSgH0FadBoCY2Pw_wcB

Nekem pedig az a tervem, hogy amint megjelenik, meg tudom venni és elolvasom, érkezik az oldalra egy átfogó, kívül – belül kiveséző kritika. Ehhez a kitűzött dátum pedig November 15, aztán meglátjuk, lehet, hogy csúszik a megjelenés, én viszont igyekszem időben meghozni a kritikát. Ennyi lenne! 🙂

További híreink:

  • A DNS – hez  régen nem raktam már fel új részt (időhiány…), de most itt van a második fejezet, a “DNS” menüpont alatt megtaláljátok.
  • csütörtökön egy képleírás érkezik, kis fantasy – beütéssel.
  • biztos feltűnt, hogy nem jönnek idézetek. Sajnos erre a rovatra mostanában nem tudok elég időt szánni. Emiatt ez a rovat most egy időre szünetel (mintha eddig nem szünetelt volna 🙂 ).
  • tervezem, hogy szombatra (vagy vasárnapra, ahogyan alakul) készítek borítókat a történetekhez. Na, most, néhány történethez már régebben csináltam borítót, ezeket a már meglévő darabokat az újakkal együtt a hétvégi bejegyzésben mutatom meg.

Ennyi lenne az, amit erre a hétre (és hosszútávra) terveztem 🙂

Leave a Reply

Facebook