Eltelt egy kicsi idő, mióta utoljára kiraktam valamit, azóta adódott egy kis technikai probléma is, elnézést mindenkitől 🙂

Közeledik a karácsony, vele együtt az újév is, és én inkább az utóbbira koncentrálnék, hogy mit tervezek az oldalon 2017 – ben (nektek nem fura ez a dátum? Nekem minden újévben kell egy kis idő, hogy megszokjam az új évszámot).

Szóval

  1. A DNS – t természetesen befejezem, igyekszem gyakrabban és rendszerezetten feltölteni az új fejezeteket, a téli szünetben előreláthatóan több időm lesz az oldallal foglalkozni.
  2. Folytatom az idézetes képek kirakását, azonban ezek a képek csak a facebook oldalon lesznek láthatóak. Igyekszem nem csak könyvekről, hanem könyvekből is kiragadni jó idézeteket, valamint bogarászok majd a saját történeteimből is.
  3. Nemrég belevágtam egy nagyobb projektbe. Először egy szimpla fantasy – történetet akartam írni, és szerettem volna egy saját, egyedi világba beültetni azt. Fokozatosan több szerepet kapott a világ felépítése, végül a történetem átalakult mítoszba. Mostanra megvan a kis fantasy – világom teremtéstörténete, térképe, rövid történelme és vallása, és ez utóbbin lesz a legnagyobb hangsúly a készülő regényben. Mindenképpen szeretném feltölteni az oldalra a regényt, valamint a kitalált világhoz kapcsolódó egyéb novellákat – jegyzeteket. Ezért az oldalon időnként fel fognak ezek tűnni, először csak a háttérsztorik, mert magával a regénnyel nagyon lassan haladok, így ezek a morzsák afféle “helykitöltőkként” funkcionálnak.

És akkor egy kis bevezető erről a világról. Tervezem, hogy még ma felrakom a Merengőbe a teremtéstörténetét, ami egy kicsi betekintést ad a vallásukról, és a végén található egy kis elhintés is a regény cselekményéről.

Ennyit tervezek a következő évre, meglátjuk mennyi valósul meg belőle. Holnap karácsony! 🙂

Leave a Reply

Facebook