Először is, BÚÉK!!! 🙂

buék

Másodszor, ahogyan tavaly ilyenkor, most is felállítok egy nagy rakás újévi fogadalmat az oldalra vonatkozóan, amikből végül vagy lesz valami, vagy nem. Én személy szerint azért drukkolok, hogy megvalósuljanak, a Sors pedig még nem kíván nyilatkozni ez ügyben.

Nos, íme:

  1. Kitartóan folytatom az Égvándor-Hagyaték c. történetet, továbbra is keddenként hozva az új részeket (illetve újra felélesztem, mert az elmúlt hónapban hanyagolnom kellett. Bocsi :/ )
  2. Igyekszem nem halasztani tovább azt a DNS-extrát, és még most szombaton feltölteni. Az állapotát tekintve, már majdnem kész nagyközönség elé állni.
  3. Kissé még a jövő zenéje, de tervezek egy különleges könyvkritika-sorozatot végigzongorázni az oldalon, ami témáját tekintve “kronológiailag növekvő” lesz. Bármit is jelentsen ez egyelőre. Erről az infók legkésőbb jövő héten már fent lesznek frissen és ropogósan.
  4. Afféle nagy átrendezkedést folytatok majd a blog szerkezetében, aminek köszönhetően valószínűleg semmi az égvilágon nem ott lesz, ahol addig lennie kellett volna. Természetesen értesítelek titeket a változásokról amint módom lesz rá.

Ennyi lenne a listánk, persze az év közben bővülhet majd egy-két aprósággal, de a szavamat adom rá, hogy meg fognak valósulni. 🙂 Addig is, itt egy kedves szám az újév margójára:

Leave a Reply

Facebook